به گزارش روابط عمومی دانشکده گردشگری کارگاه آموزشی« بررسی قوانین جدید پیمان شنگن و روند تکمیل مدارک جهت اخذ ویزا از کشورهای عضو، برای ایرانیان» توسط دانشکده گردشگری دانشگاه تهران برگزار شد.

 در این کارگاه آموزشی که با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت کننده از جمله مدیران و کارشناسان دفاتر گردشگری از سراسر ایران برگزار شد، سرهنگ حیدری، رئیس اداره کل صدور گذرنامه و دکتر سعید خالوزاده، کارشناس ارشد اروپا و استاد دانشگاه درباره روند صدور گذرنامه و قوانین و مقررات آن و همچنین مقررات صدور ویزا در حوزه کشورهای شنگن مطالبی را ارائه کردند.

در ادامه برگزاری این کارگاه آموزشی، مریم ناژداکی، مدیرعامل شرکت خدمات مسافرت هوایی رز آبی قوانین جدید پیمان شنگن و صدور ویزا را به شرکت کنندگان در این کارگاه ارائه دادند.

دکتر داوود حومنیان، رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه تهران هدف از برگزاری این کارگاه را ارتباط بیشتر دانشگاه و صنعت عنوان کرد و گفت: در نخستین دوره برگزاری کارگاه­ها، با دعوت از آژانس­های مسافرتی این کارگاه را برای این بخش از صنعت گردشگری برگزار کردیم.

رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه تهران با اشاره به اهمیت ارتباط و تعامل بین دانشگاه و صنعت از استمرار برگزاری این کارگاه ها خبر داد و افزود: بر­اساس برنامه‌ریزی به عمل آمده در دانشکده گردشگری دانشگاه تهران این کارگاه‌ها در زمینه‌های دیگر حوزه گردشگری شامل هتل، تور، رستوران و سایر مباحث مرتبط با این حوزه  به طور مستمر در طول سال برگزار خواهد شد.

دکتر حومنیان برگزاری این کارگاه ها را موجب تعامل بیشتر دانشگاه و صنعت دانست و اظهار داشت: با برگزاری کارگاه‌ها ما تلاش کردیم که صنعت را وارد دانشگاه کنیم تا صنعت از ظرفیت و توانمندی دانشگاه آشنا شده و زمینه برای همکاری و تعامل بیشتر برقرار شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به شعار دانشگاه تهران گفت: برای تحقق دانشگاه کارآفرین باید دانشجویانی را تربیت کنیم که بتوانند کارآفرین باشند و ما در دانشکده گردشگری تلاش داریم که دانشجویان بتوانند در عرصه گردشگری کارآفرینی کنند و در همین راستا دانشجویان هتلداری از ترم دوم در محیط هتل، آموزش‌های لازم را خواهند دید در حالی که سال‌های قبل دانشجویان هتلداری بدون اینکه با فضای کار و هتل آشنایی داشته باشند فارغ التحصیل می‌شدند.‌

دکتر حومنیان افزود: رویکرد ما این است که از ظرفیت‌های صنعت استفاده کنیم و دانشجویان خود را توانمند سازیم و هم بتوانیم با استفاده از ظرفیت‌های که در دانشگاه وجود دارد و همچنین با تعامل با مراکز علمی بین‌المللی بتوانیم از ظرفیت بخش دانشگاهی به توسعه صنعت گردشگری کمک کنیم.

رئیس دانشکده گردشگری دانشگاه تهران همچنین از برگزاری دوره های بین‌المللی با همکاری دانشگاه های معتبر خارجی خبر داد و گفت: در همین راستا با دانشگاه های سمرینگ و مدول اتریش مذاکراتی داشتیم که بتوانیم دوره های بین المللی نیز را با همکاری این دو دانشگاه برگزار کنیم.