دوره آموزشی دسرهای مدرن و تزئینات - دانشکده گردشگری tourism
در این دوره با ساختار انواع دسرهای مدرن و لایهبندی و مونتاژ که شامل انواع اسفنجهای پایه و خاص و سسها و فیلینگهای مدرن و تکنیکهای تزئینات مدرن و کار با شکلات هست آشنا خواهند شد.
مدرس:استاد جواد خدادادی
۱۲ - ۱۳ - ۱۴ خرداد
کلاس نیمه ورکشاپ دسرهای مدرن :: تهران.
سرفصلهای آموزشی این دوره:
شو پیستری(choux pastry&craquelin)
اینترمتها(دسرهای چند نفره)
پتیگتوها(دسرهای تک نفره)
تارت وفیلینگ های مدرن
ماکارون ایتالیایی
فلینگ مخصوص ماکارون
کامپتها و کانفیتها
انواع موس و کرمها
کرانچی
انواع مرنگ برای تزئینات
گلیز
آموزش انواع ساخت شکلاتهای بن بن با فیلینگهای متنوع
و کار با شکلات دیزاین و..