در این دوره با ساختار انواع دسرهای مدرن و لایه‌بندی و مونتاژ که شامل انواع اسفنج‌های پایه و خاص و سس‌ها و فیلینگ‌های مدرن و تکنیک‌های تزئینات مدرن و کار با شکلات هست آشنا خواهند شد.

 

مدرس:استاد جواد خدادادی

۱۲ - ۱۳ - ۱۴ خرداد 

کلاس نیمه ورکشاپ دسرهای مدرن :: تهران.

 

 

 

سرفصل‌های آموزشی این دوره:

 

شو پیستری(choux pastry&craquelin)

اینترمت‌ها(دسرهای چند نفره)

پتی‌گتوها(دسرهای تک نفره)

تارت وفیلینگ های مدرن

ماکارون ایتالیایی 

فلینگ مخصوص ماکارون

کامپت‌ها و کانفیت‌ها

انواع موس و کرم‌ها 

کرانچی

انواع مرنگ برای تزئینات 

گلیز 

آموزش انواع ساخت شکلات‌های بن بن با فیلینگ‌های متنوع 

و کار با شکلات دیزاین و..