دوره آموزش حرفه ای و تخصصی بارگرم - دانشکده گردشگری tourism
مدت زمان دوره ۱۵ ساعت طی ۳ روز
نهم دهم و یازدهم خرداد ماه
از ساعت ۲ الی ۶ عصر
دوره به صورت ورکشاپ و دمو برگزار میشه
هزینه دوره ۵۵۰۰ تومان
استاد دوره: جناب اقای آرش آریج
نام دوره :متصدی بار گرم
سر فصلهای آموزشی:
تاریخچه قهوه
شناخت قهوه
کار کردن و تنظیم کردن دستگاه آسیاب قهوه با ماشین اسپرسو
حجم مصرفی قهوه و عصاره
تمپینگ اصولی
عصاره گیری درست و اصولی
فوم گیری شیر
آماده سازی نوشیدنی گرم هات چاکلت ، ما سالا ......
گارنیش و تزئینات
شستشو دستگاه و نظافت
آیتم های آموزشی:
تمامی مشتقات اسپرسو و ماشین اسپرسو
هزینه مواد مصرفی:
متغیر از ۵ تا ۱۰ میلیون تومان
مزایای دوره برای شرکت کنندگان :
شناخت پایه تجهیزات مختص بار گرم
آشنایی و انجام امور مربوط به بار گرم برای اشتغال
نحوه استفاده درست و بهینه از تجهیزات
آشنایی با تمام آیتمهای بخش بار گرم )ماشین اسپرسو)
ریسترتو
اسپرسو
دوپیو
لانگو
آمریکانو
لانگ بلک
کورتادو
لاته
کاپوچینو
موکا
موکاچینو
ماکیاتو
کارامل ماکیاتو
چای ماسالا
چای کرک
هات چاکلت
نسکافهآیس کافی
آیس آمریکانو
آیس موکا
آیس لاته
آیس ماکیاتو
آفوگاتو
دالگونا